تقلبات در صنایع غذایی و شناسایی آنها با علم شیمی
جمعی از انجمن های علمی دانشجویی برگزار می کنند:
مدرس:
دکتر پرویز استخر
دکتر تخصصی مهندسی صنایع غذایی، DBA مدیریت کسب و کار و مدرس دانشگاه، سرممیز بین المللی سیستم های مدیریت کیفیت
سرفصلهای وبینار:
انواع تقلب درصنایع غذایی و نحوه ی شناسایی آن
تشخیص و رفع تقلبات صنایع غذایی با علم شیمی
تاریخ شروع جلسه:
دوشنبه ۱۲ شهریور (ساعت۱۹_۲۱)
هزینه شرکت در این کارگاه: رایگان
همراه با اعطای گواهی معتبر دو زبانه
ثبت نام از طریق:
@zahra_sharafiani
۰۹۰۳۸۶۹۰۲۶۶