تقلبات در صنایع غذایی و شناسایی آنها با علم شیمی

جمعی از انجمن های علمی دانشجویی برگزار می کنند:

مدرس:
دکتر پرویز استخر
دکتر تخصصی مهندسی صنایع غذایی، DBA مدیریت کسب و کار و مدرس دانشگاه، سرممیز بین المللی سیستم های مدیریت کیفیت

 

سرفصلهای وبینار:
انواع تقلب درصنایع غذایی و نحوه ی شناسایی آن
تشخیص و رفع تقلبات صنایع غذایی با علم شیمی

 

تاریخ شروع جلسه:
دوشنبه ۱۲ شهریور  (ساعت۱۹_۲۱)

 

هزینه شرکت در این کارگاه: رایگان

 همراه با اعطای گواهی معتبر دو زبانه

ثبت نام از طریق:
@zahra_sharafiani
۰۹۰۳۸۶۹۰۲۶۶

 

22748-20240901134801284.jpg