چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با مشارکت سازمان پژوهش های علمی و صنعتی و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با بهره گیری از همکاری دانشگاه ها، سازمان ها، مراکز و مؤسسات علمی و تحقیقاتی کشور با هدف آگاهی و دستیابی به جدیدترین دستاوردها و یافته های علمی و پژوهشی مهندسی و علوم صنایع غذایی و نیز انتشار یافته های نو در این زمینه در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد. در این راستا کمیته علمی این کنگره از تمامی استادان، محققان، دانشجویان، صنعتگران و فعالان حوزه صنایع غذایی جهت حضور فعال در این رویداد مهم و همچنین ارسال مقالات و تحقیقات ارزشمند خود که حاوی آخرین نتایج تحقیقات علمی در یکی از محورهای کنگره یا سایر زمینه های مرتبط است صمیمانه دعوت به عمل می آورد.
رئیس کنگره : دکتر حسن زمانیان، معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
دبیر علمی کنگره بین المللی: دکتر محمد حجتی
دبیر علمی کنگره ملی: دکتر علیرضا بصیری
دبیر اجرایی کنگره : دکتر مجید جوانمرد
وبسایت کنگره:
https://ifstc2023.conf.irost.ir/fa/
سخنرانان کلیدی:
تماس با ما
تهران، بزرگراه آزادگان، مسیر شمال به جنوب، احمدآباد مستوفی، بعد از میدان پارسا، انتهای خیابان انقلاب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، گروه صنایع غذایی و تبدیلی، دبیرخانه کنگره صنایع غذایی، صندوق پستی: ۳۳۱۳۱۹۳۶۸۵
شماره تماس مستقیم: ۵۷۴۱۶۷۳۱ (۰۲۱)
شماره موبایل: ۱۵۹۶۹۴۶ (۰۹۰۲)
آدرس ایمیل: Ifstc2023@irost.ir
شماره فاکس: ۵۶۲۷۶۲۶۵ (۰۲۱)